Infrastructuur & veiligheid

Op elke verdieping kan men in de gang evacuatieplannen terugvinden. Evacuatieprocedures zijn gekend door hiervoor opgeleide personen die zorgen voor de strikte naleving ervan. Een ontmoetingspunt bevindt zich buiten de campus, voor de ingang van het gebouw, en wordt aangeduid door onderstaand logo : 

Toegang tot de campus en het gebouw kan enkel door middel van een individuele badge. Een PBM-toegang wordt exclusief voorbehouden aan personen met een beperkte mobiliteit. Doorgang in groep wordt ten strengste verboden. 

Gevonden voorwerpen moeten worden afgegeven aan het onthaal waar deze gedurende één maand ter beschikking blijven.

Er zijn kleedkamers, douches en toiletten beschikbaar. Gelieve een eigen hangslot te voorzien voor uw persoonlijke kast in de kleedkamers.

De sporthal bevindt zich op de eerste verdieping en is bedoeld voor de specifieke activiteiten van de scholen. De sporthal is dus niet toegankelijk buiten de voorziene lesuren.

Wanneer men het klaslokaal verlaat, moet het licht uit. De zonneblinden moeten aan het einde van de dag en in geval van harde wind worden opgetrokken. Om het schoonmaken te vergemakkelijken moeten de stoelen bij het verlaten van het klaslokaal op de tafels gezet worden.

Er zijn drie defibrillatoren beschikbaar op de plaatsen die aangegeven staan op het evacuatieplan. Op de eerste verdieping zijn een EHBO-lokaal en een borstvoedingsruimte beschikbaar. Om hiervan gebruik te maken moet men toegang vragen aan de verantwoordelijke opleider. De veiligheidsagent aan het onthaal beschikt ook over een EHBO-certificaat. 

Bij de ingang van de eetzaal zijn officiële prikborden geïnstalleerd. Prikborden specifiek voor uw school zijn terug te vinden aan het leerlingensecretariaat op de 4e verdieping. Alleen inhoud gevalideerd door de schooldirecteurs is toegestaan.

Het gebouw is uitgerust met een WIFI-netwerk

Het is mogelijk om broodjes te bestellen voor de lunch.